Rookworstenverkoop

Hits: 285

voor Roemenië.
Het is volgens de kalender winter en daarom houdt de Werkgroep Dresden-Roemenië ook nu in januari weer de actie van de verkoop van rookworsten. Zoals u gewend bent is het ook nu weer een kwalitatieve rookworst van Slagerij van der Beek. We bieden deze nu ook weer aan van 3 stuks in een zakje voor € 6,50.
Op de zondagen van 12 en 19 januari kunt u de bestelling in één van de kerken doen.

De opgave/koop is dus per zakje van 3 stuks. De bezorging is voor 25 januari bij u thuis en dan kunt u ook betalen. Deze bezorging wordt door de leden van de werkgroep gedaan. U kunt ook telefonisch of per mail bestellen. Dit kan bij Henk Venema, 414251, of Henk Grosman, 419618, doen of per mail op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De gehele positieve opbrengst gaat naar de bewoners in de drie dorpen, wie we al meerdere jaren ondersteunen.
Namens de werkgroep, Durk Reitsma.

Actueel nieuws PGH

 • Ja het kon weer!

  RB 12 juli 2020

  Eindelijk kon het weer, naar de kerk. 12 juli waren er 90 mensen in de dienst, kinderdienst en tienerdienst in de Regenboog. Veel mensen vinden het nog spannend, of blijven thuis omdat ze voor het scherm wél mee kunnen zingen. Voor de mensen die er waren was het zeker fijn elkaar weer te zien. De kids vierden een uur lang
  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 32 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  Voor week 32 ((3-8 augustus):
  - Pot kruidenmix voor vlees
  - Pak roggebrood
  - Zak appels

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.