Avond Event

Hits: 200

avondevent
Bijbelverhalen. Op deze gemeenteavond (wijk PG de Regenboog) maandag 20 janauri draait het om Bijbelverhalen: we luisteren en lezen een verhaal, en mogen vragen stellen en gedachtes delen. Ook kun je kiezen om je favoriete en meest nabije Bijbelverhaal te delen met elkaar. Want een Bijbelverhaal mag

spreken en raken, je meenemen naar die ándere, goddelijke wereld. Dan wordt een Bijbelverhaal ‘een goed verhaal, zoals ons jaarthema heet. Ook wordt u bijgepraat over het wel en wee van onze gemeente. Om 19.45 uur staat de koffie klaar in de Regenboog, van 20.00-21.30 uur is de avond. Een hapje en drankje voor wie wil. Wilt u gehaald en gebracht worden, meld het aan Thea theamak tel. 460600 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Namens het pastoraat: Anne, Lia, Saskia, Thea, David, Alex.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...