Kerkdienstgemist.nl

Hits: 295

kerkdienstgemist
In navolging van de Kerk.centr. De Regenboogkerk is nu ook de Plantagekerk aangesloten op www.kerkdienstgemist.nl. Afgelopen decembermaand hebben de aanpassingen in de Plantagekerk plaatsgevonden o.a. door het plaatsen en aansluiten van een Full-HDstreamer t.b.v. deze kerktelevisie. Tevens is er voor de Plantagekerk een apart abonnement afgesloten.

U kunt nu live (direct dus) op uw smartphone, tablet of computer de kerkdiensten volgen,

die in de Plantagekerk worden gehouden. Wilt u dit signaal op uw televisie weergeven dan dient u te beschikken over een HDMI-kabel, Chromecast of een settopbox (kastje M26). Het uitzenden is met name interessant voor degene die fysiek niet in staat zijn, bijvoorbeeld zieken of zij die tijdelijk in het St-Jansdal liggen, om zo toch de kerkdiensten te kunnen bijwonen. Hier zijn voor u geen verdere abonnementskosten aan verbonden. Door de nieuwe mogelijkheid is ook geen handmatige handelingen meer benodigd om alle vieringen als dienst gemist aan te bieden. Dit is naast website PGHarderwijk nu ook direct terug te vinden via kerkdienstgemist.nl

U vindt de kerkdiensten via www.kerkdienstgemist.nl, vervolgens klikken op de provincie Gelderland, daarna op de stad Harderwijk en als laatste op de Plantagekerk en de dienst die u wil volgen.

Het signaal ten behoeve van de kerktelevisie blijft ook via de CAI uitgezonden worden, maar dan dient u wel een over een apart aansluitkastje te beschikken.

Henk van Rijssen, lid CvK

Actueel nieuws PGH

 • Vlog’s en sociale media PGH

  Social media kanalen min 750x300
  Als Protestantse gemeente Harderwijk  hebben wij vele communicatie middelen. En zeker in deze coronatijd worden deze optimaal gebruikt.  Naast ons kerkblad SamenGeroepen en onze website www.pgharderwijk.nl/actueel hebben wij meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram. Naast berichten verschijnen hierop de laatste tijd ook vlog’s van Ds. David Kroeze en tieners PGH. Bekijk gerust eens onze sociale accounts en like, deel het.

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.