Kerkdienstgemist.nl

Hits: 176

kerkdienstgemist
In navolging van de Kerk.centr. De Regenboogkerk is nu ook de Plantagekerk aangesloten op www.kerkdienstgemist.nl. Afgelopen decembermaand hebben de aanpassingen in de Plantagekerk plaatsgevonden o.a. door het plaatsen en aansluiten van een Full-HDstreamer t.b.v. deze kerktelevisie. Tevens is er voor de Plantagekerk een apart abonnement afgesloten.

U kunt nu live (direct dus) op uw smartphone, tablet of computer de kerkdiensten volgen,

die in de Plantagekerk worden gehouden. Wilt u dit signaal op uw televisie weergeven dan dient u te beschikken over een HDMI-kabel, Chromecast of een settopbox (kastje M26). Het uitzenden is met name interessant voor degene die fysiek niet in staat zijn, bijvoorbeeld zieken of zij die tijdelijk in het St-Jansdal liggen, om zo toch de kerkdiensten te kunnen bijwonen. Hier zijn voor u geen verdere abonnementskosten aan verbonden. Door de nieuwe mogelijkheid is ook geen handmatige handelingen meer benodigd om alle vieringen als dienst gemist aan te bieden. Dit is naast website PGHarderwijk nu ook direct terug te vinden via kerkdienstgemist.nl

U vindt de kerkdiensten via www.kerkdienstgemist.nl, vervolgens klikken op de provincie Gelderland, daarna op de stad Harderwijk en als laatste op de Plantagekerk en de dienst die u wil volgen.

Het signaal ten behoeve van de kerktelevisie blijft ook via de CAI uitgezonden worden, maar dan dient u wel een over een apart aansluitkastje te beschikken.

Henk van Rijssen, lid CvK