kerstconcert Int.Kerk Koor

Hits: 403

Twee Harderwijker koren geven op woensdag 18 december een kerstconcert in “De Zaaier”. Interkerkelijk Koor Harderwijk en Chr. Gem. Koor Wijd Hem Uw Kunst leerden elkaar vorig jaar kennen toen een tiental leden van IKH meededen met Wijd Hem Uw Kunst bij de uitvoering van de kerstcantate “Een Nieuw Begin”. Dat ging plezierig en was aanleiding om nu samen een kerstconcert te geven. Het kerstconcert begint om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. De entree is gratis, wel een collecte. U vindt de Chr. Gereformeerde Kerk De Zaaier in de Eibert den Herderstraat 22, hoek Laan 40-45 in Harderwijk.

De koren zingen hun eigen repertoire en zingen gezamenlijk een aantal liederen. Daarbij zijn 4 delen uit ‘Een Nieuw Begin” van Johan Bredewout.

Arjaan van Eck (IKH) en Marijn de Jong (WHUK) dirigeren de eigen koren en wisselen af bij de begeleiding van het gezamenlijk zingen. Piano en orgel worden bespeeld door Jelle Jan Loosman en Annemarie Langerak-Mons speelt de dwarsfluit. Ds W.N.Middelkoop verzorgt de meditatie.

Welkom bij dit mooie concert dat ons allen meeneemt op weg naar het kerstfeest.

Actueel nieuws PGH

 • De clubs beginnen!

  clubkerk
  De clubs gaan weer beginnen! - Komende week mogen we weer. De clubs gaan weer van start. Als het goed is heb je een uitnodiging ontvangen! Zowel in Plantagekerk ('t Zoldertje) als in de K.C. De Regenboog. zie ook de website: https://www.pgharderwijk.nl/jong-oud/6plus
  O.a. op maandag 14 septeber is er club voor de groepen 3 en 4. Natuurlijk mag je ook je klasgenootjes meenemen. Zo maken we er een gezellige club tijd van.

  P.S. we zijn nog op zoek naar leiding!

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 39 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 39 (21- 26 sept.): Pak Houdbare melk, Bonenschotel in zak , Koffiepads

  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.