Engelen in de kunst

Hits: 285

In het leerhuis ‘Engelen in de kunst’ volgen we engelen in de sleutelverhalen van de Schrift. Bij al deze verhalen kijken we naar engelen in de beeldende kunst. Bij enkele kunstwerken staan wij langer stil: wat roept de verbeelding bij jou op? Zo verdiept zich gaandeweg jouw beeld van engelen en de betekenis die zij voor jou hebben. Inleider: BenPiepers, theoloog en voormalig pastor van de St Lucasparochie en geschoold in het kijken naar kunst. Op woensdag 11 december van 20.00 tot 22.00 uur in de Catharinakerk. Contactpersoon: Annelies Middelkoop, tel. 419591.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...