Internationale Kerkdienst

Hits: 252

IKD
Zondag 15 december is er ook weer een Internationale dienst, deze dienst is deze keer voorbereid door de werkgroep van de Plantage kerk. Om de beurt bereiden één van de dertien aangesloten kerken uit Harderwijk deze dienst voor. Dit is in het gebouw van “Sefanja”, Stationslaan 121, aanvang 14.30 uur. De voorganger is Ds. Marissa van Meijl, met medewerking van het koor L’Esprit. Deze dienst is vooral bedoeld voor de bewoners van het A.Z.C. en de Statushouders van Harderwijk. 

Verder een hartelijk welkom voor alle andere belangstellenden die deze dienst willen bijwonen. Er is een kinderdienst en oppas voor de kleine kinderen. Na afloop van de dienst is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten, dit onder het genot van Koffie/thee of limonade met voor allen iets lekkers erbij. Indien er mensen zijn die iets lekkers willen meebrengen, heel graag en alvast bedankt. Dit kan o.a. cake, koekjes, chocolaatjes of verschillende soorten fruit, hartige hapjes zijn. Dit kan gebracht worden voor de dienst, vanaf 13.30 in “Sefanja”. We hopen met elkaar op een fijne en gezegende dienst. Graag tot ziens. 
Namens de werkgroep, Anneke Teune.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...