Samen Sparen

Hits: 159

postzegels
Na de zomervakantie zijn we al weer zo’n kleine 3 maanden verder. Het sparen voor de “Kerk in Actie” is intussen door gegaan. De opbrengst is: 3 kg postzegels, 5,5 kg postkaarten, 78 geboortekaartjes, 4 kg cartridges en ruim 2,3 kg Nederlandse en buitenlandse munten en geldbiljetten.  Een mooie opbrengst!!  Hartelijk bedankt! Wim Willemse gaat vanwege z'n 
leeftijd en de tijd dat hij er aan gewerkt heeft er mee stoppen. MAAR het sparen gaat door in beide kerken, alleen is er een wijziging: In de Regenboog volgt Grietje Assies, Wim Willemse mij op en in de Plantagekerk blijft Ina Lobensteijn de zaken regelen. Alle spaarders hartelijk bedankt voor alle zaken die in die jaren verzameld zijn. Hopelijk gaat het gewoon zo verder.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.