Louise te Wolde

Hits: 622

Louise
Ons jonge gemeentelid Louise werkt als studentbegeleider bij Youth with a Mission in Zuid Afrika. Een roeping waarover zij vertelt hoe mooi ze het vindt om God op deze manier te dienen en Hem aan het werk te zien in de levens van studenten, die op hun beurt weer de wereld in trekken om Gods liefde te delen.

Voor haar levensonderhoud is Louise afhankelijk van giften. Van uw gift betaalt zij haar eten en drinken, kleding, huur en haar hoge zorgkosten vanwege haar Diabetes Type 1. Dank voor wat u bijdraagt, via de diaconale collecte of via NL42 RABO 0317714554 t.n.v. PGHarderwijk o.v.v. Louise ten Wolde.

Video boodschap - collecte 8-12

Files:
Nieuwsbrief 2019-11-19 De afgelopen maanden in Kaapstad 2019-11
(0 votes)
Date 2019-12-08 File Size 691.06 KB Download 54 Download

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.