Barok-muziek op PodiumPlantagekerk

Hits: 321

PodiumPlantagekerk brengt zaterdagmiddag 30 november een boeiend programma van muziek uit de vroege en latere barok. Uitvoerenden zijn de oud-Harderwijkers Ad Verhage op klavecimbel en orgel, en zoon Koos Verhage op barokviool en klavecimbel.  Zij brengen werken ten gehore van Uccelini, Corelli, Händel en Bach. De barok beheerste de muziek tussen omstreeks 1600 tot 1750 en had vaak een vorstelijk karakter. Het concert begint om 16.00 uur, zaal open 15.30 uur, toegang gratis.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 28 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week (van 6 t/m 11 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: -Fles allesreiniger,  Bak- en braadvet vloeibaar, Zak pinda’s of noten (ongezout)

   

   Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • PodiumPlantagekerk 4-7

  Marion Strijk

  Weer concerten op PodiumPlantagekerk. PodiumPlantagekerk hervat in juli de reeks gratis toegankelijke concerten op de zaterdagmiddag. Wel onder strikte RIVM-regels, zoals maximaal 100 bezoekers, gemarkeerde zitplaatsen (1,5 meter afstand) en

  Lees meer...