Pastorie

Hits: 389

Foto 11 10 19 om 13.29 2

Behang en vloerbedekking verwijderen, alles afvoeren, schuren, schilderen, boren, behangen en nieuwe vloeren leggen….binnen de muren van de pastorie wordt hard gewerkt om de kamers van de eerste verdieping op te knappen voor verschillende doelgroepen: een eigen ruimte voor de kerkelijkwerkers, mogelijkheid voor kleinere vergadergroepen en een vaste plek om het drukwerk te verzorgen. Met inzet mede vanuit de bouwcommissie wordt alles door vrijwilligers uitgevoerd, wordt er geprobeerd datgene wat mogelijk is zelf te doen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

|We zijn bijna klaar met dit intensieve project en houden pauze om volgend jaar een verdieping lager verder te klussen. Van buiten merkt u er weinig van, vandaar even dit inkijkje ..

Wij zijn veel dank verschuldigd aan de klussers!
Namens de bouwcommissie en het CVK
Albert Berends

Actueel nieuws PGH

 • Koffietijd 4 juni 10.00 uur

  koffiekop

  Met in gang van  4 juni gaan we weer starten in de Plantagekerk met de koffie-inloop op de donderdagochtend van 10.00-12.00uur. We houden ons aan de Corona afspraken van 1,5 m. afstand. Bij binnenkomst handen desinfecteren, er mogen maximaal 25 mensen aanwezig zijn. Als u verkouden

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 23 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week(van 1 t/m 6 juni) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: Zak rozijnen 250 gram, Fles sladressing, Pot honing  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden :

  Lees meer...

.

 • Wijkavond Morgenwijk 3 juni

  PGH facebook M
  De beroepingscommissie heeft een advies uitgebracht omtrent een te beroepen predikant voor de Morgenwijk. Op de wijkkerkenraadsvergadering van 14 mei jl. zijn de wijkkerkenraad (WK) en de Algemene Kerkenraad (AK) geïnformeerd en om instemming gevraagd. Zowel de WK als de AK hebben het voorstel beoordeeld en er mee ingestemd. De volgende stap is

  Lees meer...