Zendingserfgoed kalender

Hits: 230

“Thomas kan het niet geloven” en Bijbels weekboekje “Niet te geloven” met 52 overdenkingen. De kalender en het weekboekje met bijbelse afbeeldingen zijn van de Indiase christelijke kunstenares Mrs. Jayashree Jayapaul uit Madurai in Zuid-India. Zij heeft een geheel eigen stijl die aan het impressionisme verwant is.
De kalender kost € 9,00 en het Bijbels weekboekje ook € 9,00. In de hal van de Plantagekerk ligt een inkijk exemplaar en een intekenlijst of te bestellen bij
Willemien Holtrop, T 425362 // 06 306 231 77 //E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor wijkgemeente de Regenboog kunt u bestellen bij Mw. Grietje Assies, T 420026. ZWO beveelt de kalender of Bijbels weekboekje van harte bij u aan.
Zie voor info www.zendingserfgoed.nl

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.