Leerhuis najaar 2019

Hits: 719

Leren en Ervaren in Dialoog. Drie letters vormen het woord LED. Wij bieden een programma die net als LEDlampjes weinig stroom vragen en veel licht bieden. Het nieuwe LEERHUIS programma is verschenen. Wilt u een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt zich daar ook opgeven om op de hoogte te worden gehouden via de nieuwsbrief. Wil je meer weten: kijk op de site: www.leerhuisharderwijk.nl . Daar vindt u ook de contactpersonen. 

Hieronder staat in het kort het programma tot de jaarwisseling.

Bijbelstudie Pastorale brieven. We gaan verder met Titus, vriend en medewerker van Paulus. Volgens de beproefde methode van Hans Mak. Met op de vierde bijeenkomst een terugblik en op de vijfde een muzikale sessie.  Op woensdagochtend 6, 13, 20 en 27 november en 4 december in de Plantagekerk, om 9.30 uur.

Engelen in de kunst. In wisselwerking van beleving verdiept zich gaandeweg jouw beeld van engelen en de betekenis die zij voor jou hebben. Ben Piepers, laat ons dit zien. Op woensdag 11 december in de Catharinakerk.

U kunt zich opgeven bij Ria Kornet, P.C. Hooftplein 49, 3842 HD Harderwijk, tel. 0341-416792. U kunt zich ook per mail opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het bijwonen van de avonden vragen wij dit jaar geen vast bedrag. U kunt een bijdrage geven door geld over te maken op giro NL 77INGB0004010845 tnv Leerhuis Harderwijk of door op de leerhuisavond geld in een collectebox te doen. Het geld wordt gebruikt voor het drukken van de programmaboekjes en voor vergoeding van de sprekers.