Alpha 2019

Hits: 798

Alpha4

Op dinsdagavond 24 september start er in de Oude Synagoge weer een nieuwe Alpha cursus. Ken je iemand in je omgeving waar dit iets voor zou zijn?
Iemand die meer wil je meer weten over het christelijk geloof, die twijfelt of op zoek is? Misschien je partner, je buurvrouw of buurman of een goede vriend/vriendin?
Nodig diegene uit en kom samen! Maar ook als je zelf wel eens

twijfelt, of je geloof wilt verdiepen en God beter wilt leren kennen, ben je van harte welkom.
In tien weken en een mini-weekend ga je, samen met anderen, op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof voor jou.
Nieuwsgierig? Vraag meer info! Durf je het avontuur aan? Geef je op! Deze cursus is voor jong en oud.
Ongeloof, een beetje geloof of veel geloof, maar vragen? iedereen is welkom!
Alpha cursus, gewoon doen!
Voor meer informatie: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-538 167 46
Hijmen van Bloemendaal

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.