De renovatie van de

Hits: 597

20190510 104750

pastorie is (bijna) klaar De renovatie van de pastorie heeft de afgelopen maanden plaatsgevonden. Op 12 juli is de oplevering, en iedereen kan zien dat het resultaat prachtig is. Door slim van de werkzaamheden gebruik te maken, is er ook nog extra muur-isolatie aangebracht, en verder kan het gebouw weer jaren mee. Natuurlijk zullen we het schilderwerk nu goed bijhouden, maar dat kan nu ook veel gemakkelijker. Toch zijn we nog niet klaar met de pastorie. Op de eerste verdieping gaan we de kantooruimten van de pastoraal medewerkers nog verder opknappen.

Dat doen we sober en doelmatig, maar wel zo dat het mooie, representatieve ruimten worden. En dan is er nog de serre aan de achterzijde. Die zijn we niet vergeten, maar we willen deze (en de bijkeuken) aanpassen met de plannen voor het eventuele bijgebouw van de kerk. Mocht zo’n
bijgebouw er toch niet komen (daarover valt immers later een beslissing), dan verbouwen we later de serre nog, zodat de benedenruimte van de pastorie ook weer mooi wordt. Ook deze zomer werkt het bouwteam verder aan de plannen voor de kerk en het bijgebouw.

Namens het bouwteam,
Roelof Potters
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Actueel nieuws PGH

 • Onze nieuwe predikant!

  Diemer de Jong

  Hallo allemaal,

  Hiermee wil ik jullie laten weten dat Diemer de Jong het beroep van de Morgenwijk heeft aanvaard. We zijn er heel blij mee. 

  Met vriendelijke groet, Marjolijn Sijtsma

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 29 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  (van 13 t/m 13- 18 juli) kunt u een keuze maken uit de volgende producten:
  - Kleine pot appelmoes
  - Pak hagelslag
  - Ongezouten nootjes

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraam
  We beginnen woensdag 8/7 as om 13.00 u. weer met de verkoop van spullen in De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. Graag tot woensdagmiddag.