Diaconiecollectes

Hits: 276

collecte zakken
Collecte 14 juli – Stichting Femme (Togo)  Afi Hoogendoorn-Koto uit Harderwijk is voorzitter van stichting Femme. Wij vinden dat alle kinderen naar school moeten kunnen. Niet alle ouders in Togo lukt het om de schoolkosten te betalen. In dat geval krijgen de jongens vaak prioriteit. Met als gevolg dat meisjes hun eigen geld moeten verdienen om naar school te kunnen (bijvoorbeeld door omgang met oudere mannen) of helemaal niet naar school gaan. Stichting Femme wil de scholingskansen van meisjes in Togo vergroten. Ook is er een landbouwproject gestart. Afi heeft daar zelf nog veel contacten. Onze ZWO-commissie steunt haar werk en ook de diaconiecollecte van vandaag gaat naar dit mooie en succesvolle project. 

Actueel nieuws PGH

 • Gemeentebijeenkomst 3 dec.

  uitnodiging 3 12

  Uitnodiging. Namen de Algemene Kerkenraad, nodig ik u hierbij uit voor het bijwonen van de gemeentebijeenkomst donderdag op 3 december aanstaande. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in en vanuit de Plantagekerk. De bijeenkomst zal door Covid-19 anders zijn dan voorgaande jaren. Waarvoor nodigen wij u uit:

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Lang houdbare producten.

  Week 48 (22 t/m 28 november): Pot appelmoes, rijstwafels en aardappelpuree.

  Week 49 (29 november t/m 5 december): (gezeefde) tomaten, rol beschuit, blik knakworst (kip/rund/vegetarisch)

  Producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Insturen kopij Samen Geroepen

  Leren schrijven, een hele opdracht! - Pikoo

  De redactie van het kerkblad Samen Geroepen heeft een nieuw mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Door de veelheid van berichten die de redactie van werkgroep communicatie ontving is dit voor de redactie van Samen Geroepen nu gemakkelijker te filteren.
  Aanleveren van kopij blijft natuurlijk hetzelfde.