Beëindiging boekenmarkt-commissie.

Hits: 834

Boekenmarkt commissie
De boekenmarkt is, na de overdracht en definitieve sluiting van de Veldkampkerk, gestopt. De boekenmarkt-commissie ziet haar taak als beëindigd en heeft zichzelf opgeheven. Zeer vele jaren heeft deze kleine groep gemeenteleden zich ingezet voor de boekenmarkt, eerst in de Nieuwe Kerk, tijdens de jaarlijkse Fancy Fair, en de laatste tijd in de Veldkampkerk. Zij hebben voor heel veel leesplezier gezorgd en voor mooie inkomsten voor de kerk. Als coördinator wil ik hen namens de Protestantse Gemeente Harderwijk hartelijk danken. Overigens zullen sommigen nog wel actief blijven rond de Snuffelmarkt, nu deze een nieuw onderkomen heeft in het schoolgebouw De Wijde Blik aan de Fokko Kortlanglaan 181. 
Contactpersoon Hans de Fluiter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06 53442209

Robert Verbrugh – aftredende coördinator boekenmarkt commissie.

Actueel nieuws PGH

 • Ja het kon weer!

  RB 12 juli 2020

  Eindelijk kon het weer, naar de kerk. 12 juli waren er 90 mensen in de dienst, kinderdienst en tienerdienst in de Regenboog. Veel mensen vinden het nog spannend, of blijven thuis omdat ze voor het scherm wél mee kunnen zingen. Voor de mensen die er waren was het zeker fijn elkaar weer te zien. De kids vierden een uur lang
  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week 33 (10-15 augustus):
  - Groente in pot of blik (groot)
  - Kuipje halvarine
  - Pot chocopasta
  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden:

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.