PGH Doe-Dagen

Hits: 246

Werk weer mee tijdens de PGH Doe-Dagen! Noteer in de: de Doe-Dagen van onze Protestantse Gemeente op de zaterdagen 6 en 13 april. Samen met u/jou en Stichting Present Harderwijk willen we ook dit keer veel kwetsbare Harderwijkers een positieve ervaring bezorgen. Door een sociale activiteit, zoals samen wandelen of een spelletje. Of heel praktisch door een verf-, reparatie-, opruim-, verhuis- of tuinklusje. Wij vragen hiervoor een HALVE DAG van uw/jouw tijd. Wie zegt daar nu nee tegen?! Die drie, vier uurtjes kunnen voor die ander heel veel betekenen.

Dat hebben ook de ruim honderd gemeenteleden ervaren die vorige jaren aan onze Doe-Dag meewerkten. Zij weten uit eigen ervaring: dit wordt een leuke en zinvolle (halve) dag. Ook nu hopen we zo’n 100 gemeenteleden in beweging te krijgen voor hulp aan de naaste. De PGH-diaconie organiseert deze Doe-Dagen alweer voor de vierde keer. En er valt genoeg te kiezen. Kies uit twee zaterdagen, uit de ochtend of de middag, en uit een ‘hands-on’ of een sociale/gezellige klus. De activiteiten worden voor ons voorbereid door Stichting Present Harderwijk, die contacten onderhoudt met cliënten van o.a. ZorgDat, ’s Heerenloo, Philadelphia, Uwoon, Careander, Humanitas, Iriszorg, Stimenz maatschappelijk werk en GGz Centraal. Maar ook eigen gemeenteleden
hebben soms eenmalig wat hulp nodig. Wat vragen wij van u en jou? Stel op 6 of 13 april een halve dag beschikbaar. Misschien wel in plaats van een andere ‘verplichting’. Want wat je doet voor de ander is belangrijk voor God. Meld je aan, jong en oud, en misschien wel samen met wat vrienden, je partner, je kinderen(!). Wij garanderen een onvergetelijke ervaring. Voor jong en oud. U werkt samen met enkele andere gemeenteleden, dus ook nog goed voor onze onderlinge verbondenheid.
Aanmelden tot uiterlijk 10 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de voorkeur voor datum, dagdeel en type klus. Fijn dat ook u/jij dit jaar meedoet!
Govert van der Boom en Joop Westerhof
PGH-diaconie