VICTORY dolfinarium

Hits: 273

Victory 1 400
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 vindt de 2e editie van het evangelisatieproject VICTORY plaats in het Dolfinarium in Harderwijk. VICTORY is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het evangelie centraal staat én is toegankelijk voor een breed publiek. Zie YouTube fimpje <klik hier >

Hedendaagse (christelijke) muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en film vertolken het verhaal van God die er altijd is, was en zal zijn. Na een overweldigende start in 2018 is er een nieuwe voorstelling gemaakt en is o.a. de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver bereid gevonden om het Bijbelverhaal op een unieke manier uit te beelden. Daarnaast zullen ook andere bekende christelijke artiesten zoals Elvis E., Larissa Baak, Hanne de Vries, Jonathan Vroege, Marieke Sleurink en gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn samen met dansers en acteurs meewerken aan de vertolking van het Bijbelverhaal. Muziek wordt verzorgd door de Victory-band o.l.v. Joël Slagtand, dans door Dans en Theaterstudio Annemieke Bais en toneel door Theaterwerkplaats Orde der Dwazen. En natuurlijk hebben ook de dolfijnen een plekje in de voorstelling.
VICTORY is een initiatief van Stichting Victory Harderwijk. Ruim honderd vrijwilligers uit verschillende kerken in Harderwijk werken mee om dit unieke evangelisatieproject mogelijk te maken. Opbrengsten uit de kaartverkoop worden geschonken aan lokale en landelijke goede doelen. Dankzij donaties van bezoekers en sponsoren kunnen ook mensen die minder bedeeld zijn, zoals asielzoekers en dak- en thuislozen, de voorstelling meemaken.
VICTORY is een bijzondere belevenis voor jong en oud; voor wie het Bijbelverhaal al kent of nog niet. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 19,50 per stuk.
Kijk voor meer informatie op www.victoryharderwijk.nl