Snuffelmarkt moet sluiten

Hits: 247

snuffelmarkt v1
Naar alle waarschijnlijkheid moet de succesvolle Snuffelmarkt eind januari de deuren sluiten. Careander, de eigenaar van het voormalige Schild, draagt het pand per 1 februari leeg over aan Uwoon en de sloper is in aantocht. 
Een bittere pil voor de Plusklusgroep. De twintig vrijwilligers hadden er onder

de bezielende leiding van Hans de Fluiter sr en  Ap Koebrugge een florerende zaak van gemaakt. Zij hielpen velen van hun overnodige spullen af, deden honderden mensen met een smalle beurs een groot plezier en het leverde de kerk een mooi centje op: in het afgelopen jaar niet minder dan 21.000 euro!  Sinds de start in november 2015 hebben de Snuffel- en de boekenmarkt samen maar liefst 45.000 euro in het laatje van de kerk gebracht.

De Snuffelmarkt doet nog een ultieme poging om bij de gemeente of particulieren een groot pand voor een klein prijsje te vinden (uw tips zijn welkom!). Zonder een nieuwe huisvesting moet de Snuffelmarkt stoppen en dat zou heel jammer zijn om ten minste 4 redenen:

  • we verkopen veel bruikbare huisraad e.d. door, een milieuaspect;
  • onze klanten zijn vooral minima, waaronder asielzoekers
  • het is een leuke activiteit waar zo’n 20 vrijwilligers wekelijks druk mee zijn
  • het levert nog aardig wat inkomsten op voor de kerk.

Uw tips voor een ander onderkomen graag snel naar Hans de Fluiter sr via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06 53442209.
De PGH-PlusKlusgroep