Pelgrim 23 december

Hits: 380

pelgrimstocht 400
Binnen de PGH zijn twee leden actief met het organiseren van Pelgrim wandeltochten. Doel van deze tochten zijn om in een ontspannen sfeer met andere geloofsgenoten te wandelen in de bosrijke omgeving van Harderwijk. Er wordt in een ontspannen sfeer ongeveer 8 kilometer gelopen waarbij je met je medewandelaars over je geloof of aangereikt onderwerp kunt praten. Maar ook alleen wandelen is natuurlijk mogelijk. Halverwege is er een meditatief moment meestal door het voordragen van het gedicht.

Zeven keer per seizoen wordt er een pelgrimstocht gehouden met steeds een andere startlocatie zodat u steeds opnieuw van een mooi stukje natuur rond Harderwijk kunt genieten.

Bent u na het lezen geïnteresseerd geworden. Dan bent u op zondag 23 december van harte welkom bij de 3 e wandeltocht dit seizoen. De startlocatie is de trimbaan aan de Leuvenumseweg . We sluiten deze keer af met een Kersttraditie. De andere data van dit seizoen zijn 17 februari, 24 maart, 28 april en 26 mei. Nadere informatie kunt lezen op de site van de PGH. In beide kerken liggen flyers met alle informatie

Cees Kelderman
Frans Deuring