Kerstviering voor senioren

Hits: 305

Kerstviering in het Kerkelijk Centrum de Regenboog maandag 17 december 2018 Van 11:00 tot 13:30.  Het is inmiddels traditie, samen met ZorgDat organiseren we een kerstviering voor senioren in de wijk Drielanden. Dit jaar organiseren we de kerstviering voor de eerste keer in de Regenboog. Niet omdat het wijkcentrum geen fijne plek is, maar omdat we in de Regenboog een keuken met veel meer mogelijkheden tot onze beschikking hebben. En we geen huur voor het gebruik van de keuken hoeven te betalen. We zijn ons ervan bewust dat het voor sommige deelnemers een probleem is om naar de Regenboog te komen, wij zorgen indien nodig dat u wordt opgehaald en weer thuis gebracht. 

Graag bij aanmelding doorgeven dat u gebruik wilt maken van vervoer dan zorgen wij voor chauffeurs. De voorbereidingen zijn weer opgestart, alle medewerkers van vorige jaren hebben weer toegezegd mee te willen helpen. De taken zijn weer verdeeld en de plannen verder uitgewerkt. Al gaande weg worden de plannen concreter, de organiserend team is enthousiast! Een gezellige ochtend waar ruimte is voor ontmoeting, we met elkaar kerstliederen zingen onder en een kerstverhaal horen. De kinderen van basisschool het Startblok komen ons verrassen. We starten traditie getrouw met koffie met iets lekkers en sluiten af met een heerlijke lunch. Weet u dat u welkom bent, opgeven is gewenst.
Aanmelden bij:
Wijkontmoetingscentrum Drielanden telefoon: 0341 434656, of per email:
Esther Geerling (Zorgdat) : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joke Bode (PGHarderwijk): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer: maandag 17 december 2017
Plaats: KC de Regenboog, Biezenplein 1
Tijd: 11.00 – 13.30 uur
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
NB: in verband met de beperkte ruimte is er plaats voor 70 deelnemers.