Interkerkelijk Koor

Hits: 349

Kerstconcert van Interkerkelijk Koor Harderwijk Zaterdag 15 december, om 16.00 uur, geeft het Interkerkelijk Koor Harderwijk een kerstconcert in de Catharinakapel. Met medewerking van Koperensemble Gelre Brass o.l.v. Adriaan Bruinink en Thom Hesseling aan de vleugel. De Catharinakapel is een prachtige, sfeervolle locatie om de mooie kerstmuziek te laten klinken. Gevraagd

aan de bestuursleden hoe zij dit concert zien, waren dit de reacties: traditioneel, gevarieerd, feestelijk en vrolijk. Ook dit: het concert zal door de locatie intiem zijn en een fijne voorbereiding op het kerstfeest. Door het concert in de middag te plaatsen is het ook voor hen, die niet meer zo graag ’s avonds de deur uit gaan, aantrekkelijk om naar dit optreden van koor en musici te komen.

Interkerkelijk Koor Harderwijk zal bekende en nieuwe liederen zingen onder leiding van
dirigent Arjaan van Eck. Arjaan is sinds augustus dirigent van het koor en de samenwerking is bijzonder plezierig. Arjaan werkt nauwkeurig met een vleugje humor. Met hem kijkt het koor uit naar dit eerste optreden.
Toegangsprijs is € 5,00 Kaartverkoop via 06. 22946758; 06. 22081518; 06. 53421134 of aan de zaal. Welkom op 15 december in de Catharinakapel, waar de deur om 15.30 uur opengaat.
Bestuur Interkerkelijk Koor Harderwijk