Nieuws van Wilma & Ruth

Hits: 299

Wilma en Ruth genieten van hun woonruimte met een “doorkijkje” op het Veluwemeer. Met de buren hebben ze ook al kennis gemaakt want op burendag (22 september) waren alle buren te gast bij Wilma en Ruth in de woonkamer. Op 6 september Is Ruth geopereerd aan haar linkeroor. Ruth heeft alles heel goed doorstaan en zich goed gehouden aan alle opgelegde regels, het is echt een kanjer. Bij controle enkele weken na de
operatie bleek dat 80% van het gat in het trommelvlies gedicht is, maar dat er dus nog steeds een klein gaatje over is. Ook is het oor nog ontstoken. De dokter gaf wel aan dat de klachten (veel middenoorontstekingen) minder zouden moeten zijn, maar er was gehoopt op volledig herstel, dus deze uitslag was toch wel een teleurstelling. Op 31 oktober zal Ruth geopereerd worden aan haar rechteroor. Graag uw gebed hiervoor!Op de jaarlijkse ledenvergadering van Wycliffe Bijbelvertalers NL (14 sept.) werd er aandacht besteed aan het feit dat Wilma in juli 25 jaar lid was van Wycliffe NL. Ook zijn er in deze periode diverse bijeenkomsten betreffende financiën en Wilma haar toekomstige werk in 2019. Wilt u Wilma ontmoeten neem contact met haar op tel. 06 44 804 226 en/of kom langs op Mastmeen 57, 3844 KE Harderwijk. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Van harte welkom! Agenda:
4 nov geeft Wilma een workshop bij het Rainbow event in De Regenboog. 18 nov vertelt Wilma over haar werk en plannen voor de toekomst in beide kerken:
 09:30 Plantagekerk
 10:45 De Regenboog
Van het thuisfrontcomité: We hopen en bidden dat er over 2 maanden voldoende financiële toezeggingen zijn zodat Wilma en Ruth in januari 2019 weer kunnen vertrekken naar Burkina Faso. Daarnaast hebben we echt urgent meer mensen in het comité nodig. Als jullie ideeën hebben, horen we dat graag, ook graag uw gebed hiervoor. Meer info bij thuisfrontcomité Wilma Wolthuis. Secr. fam. Stuiver, tel. 06-42911385, email adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Penningmeester: Hijmen van Bloemendaal; rek. NL79 RABO 0378 3074 60 t.n.v. Wycliffe Com. Wolthuis.
Namens het Thuisfrontcomité
Hijmen van Bloemendaal