Diaconiecollectes

Hits: 106

collecte zakken
Zondag 18 november – De Anglicaanse Kerk van Oeganda steunt boerinnen en boeren in het noorden van het land waar door de klimaatverandering op andere momenten regen valt. Andere gewassen, neveninkomsten en kookmethoden die gezonder zijn en minder tijd kosten verbeteren de levensomstandigheden. Uw bijdrage helpt de kerk daar deze mensen te steunen. 

 

Zondag 25 november – Kerstpakketten Elk jaar half december verzorgt de diaconie kerstpakketten voor mensen die het financieel heel erg krap hebben, zowel in als buiten onze Protestantse Gemeente. (Ook u kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vertrouwelijk mensen bij de diaconie aanmelden). Voor de bekostiging van de tientallen pakketten is vandaag de diaconiecollecte. Van harte aanbevolen.

Diaconie

 

Onze diaconie ondersteunt naast individuele mensen ook allerlei van projecten die Gods liefde en barmhartigheid op tastbare wijze vorm geven. Met het simpele gebaar van uw ‘duit in het zakje’ draagt u heel praktisch bij aan naastenliefde, het Grote Gebod. Dank voor uw bijdrage hieraan. Diaconie