Internationale kerkdienst

Hits: 404

Op 8 juli a.s. verzorgt PGH-wijkgemeente “De Regenboog”, om 14:30 uur weer de Internationale Kerkdienst in gebouw Sefanja, Stationslaan 121. Dit gebouw wordt door de Sefanja gemeente beschikbaar gesteld, maar als wijkgemeente hebben wij zelf deze dienst samengesteld. Dit keer is Ds. Henk Jansen uit Ermelo de voorganger en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Wim Bakker en Colorful. Wij hebben weer een aantal mooie en opgewekte liederen uitgezocht, zodat de vluchtelingen even hun ellende en verdriet vergeten kunnen. Deze gastvrije en muzikale diensten hebben een “Open- en samenhorig karakter” en zijn bestemd voor de bewoners van het AZC en statushouders uit Harderwijk en omgeving en natuurlijk voor iedere andere belangstellende.

Dus ook U bent als gast van harte welkom, om deze dienst met ons mee te vieren.
Een mooie manier om ook nu weer de Pinkstergedachte te herbeleven, door in verschillende talen te zingen, te bidden en het Evangelie te horen met mensen uit verschillende landen. Na de dienst staat de koffie en thee klaar met iets lekkers erbij en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Tevens zoeken wij voor deze dienst nog wat mensen om mee te helpen door : Thuis iets lekkers te bakken voor na de dienst, chauffeurs voor het halen en terugbrengen van de vluchtelingen bij het AZC, hulp in de keuken en bij de kinderdienst. Ook dit is dankbaar werk !!! Iets voor u/jou ??? U kunt zich aanmelden bij Hans Kalfsbeek, Tonselsedreef 72 via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18313690.
Namens de voorbereidingsgroep
van wijkgemeente “De Regenboog”,
Hans Kalfsbeek.