De nieuwe Fonteinpredikant

Hits: 915

In Samen Geroepen nummer 7 van 6 april deelde de Algemene Kerkenraad mee dat er gesprekken waren met een beoogd kandidaat voor de functie van Fonteinpredikant. Deze kandidaat heeft inmiddels toegezegd en de contractuele zaken worden op dit moment afgehandeld. Daarmee wordt onze nieuwe Fonteinpredikant ds. Henk Jansen uit Ermelo.  Veel van ons kennen hem van zijn periode van ondersteuning in de wijk Drielanden voordat ds. David Kroeze werd bevestigd. De Algemene Kerkenraad is blij dat ds. Henk Jansen deze functie op zich wil nemen voor de komende 3 jaar.

En ook past een woord van dank aan de Gereformeerde Kerk Ermelo, waaraan ds. Henk Jansen is verbonden, die de toestemming gaf voor de detachering  van Henk Jansen voor twee dagen per week.
Ergens in juni zal ds. Henk Jansen zijn activiteiten starten. Hij zal in de volgende Samen Geroepen zich verder aan u voorstellen.
Peter Scherpenisse, voorzitter Algemene Kerkenraad.

Actueel nieuws PGH

 • Koffietijd 4 juni 10.00 uur

  koffiekop

  Met in gang van  4 juni gaan we weer starten in de Plantagekerk met de koffie-inloop op de donderdagochtend van 10.00-12.00uur. We houden ons aan de Corona afspraken van 1,5 m. afstand. Bij binnenkomst handen desinfecteren, er mogen maximaal 25 mensen aanwezig zijn. Als u verkouden

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  UPDATE week 23 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week(van 1 t/m 6 juni) kunt u een keuze maken uit de volgende producten: Zak rozijnen 250 gram, Fles sladressing, Pot honing  Deze producten kunt u inleveren op de volgende inleverlocaties en tijden :

  Lees meer...

.

 • Wijkavond Morgenwijk 3 juni

  PGH facebook M
  De beroepingscommissie heeft een advies uitgebracht omtrent een te beroepen predikant voor de Morgenwijk. Op de wijkkerkenraadsvergadering van 14 mei jl. zijn de wijkkerkenraad (WK) en de Algemene Kerkenraad (AK) geïnformeerd en om instemming gevraagd. Zowel de WK als de AK hebben het voorstel beoordeeld en er mee ingestemd. De volgende stap is

  Lees meer...