DIACONIECOLLECTES

Hits: 21

Zondag 22 april – vakanties voor gehandicapten Ouderen en gehandicapten zijn voor vakantie vaak aangewezen op een aangepaste accommodatie en bijzondere begeleiding. Dat maakt zo’n weekje ertussenuit erg duur. Terwijl juist zij toch al veel moeten missen.

Onze diaconie maakt elk jaar voor enkele gemeenteleden zo’n vakantie betaalbaar. Dat maakt ú als kerkganger mogelijk, door uw royale gift vandaag in de collectezak. Dank voor wat u geeft.
DIACONIE

Zondag 29 april – Stichting FEMME (Togo)  Een betere toekomst voor meisjes in Togo door hen naar school te laten gaan, dat is waar stichting FEMME zich voor inzet. Niet alle ouders kunnen het schoolgeld voor hun kinderen betalen, meisjes zijn daar vaak als eerste het slachtoffer van. Voor 10 euro per maand is dat op te lossen. Zo kunnen nu 15 meisjes in de regio Tomé naar de basisschool. De pas opgerichte middelbare school krijgt van de overheid geen geld voor lesmateriaal en schoolbanken. FEMME helpt met schoolbanken en bureaus. De stichting is opgezet door de Harderwijkse Afi Hoogendoorn-Koto, zelf afkomstig uit Togo. De ZWO-commissie steunt haar. Steunt u haar ook?
ZWO-COMMISSIE