Mannenevent – Proef Zijn weg!

Hits: 123

DSC 0911

Een zestal enthousiaste mannen van het Fonteinwerk organiseren op zaterdag 2 juni 2018 weer een event speciaal voor mannen. De voorbereidingen zijn
inmiddels in volle gang. Een vervolg op het proefevent dat we afgelopen oktober hebben gehouden en nu jaarlijks zal terugkomen.

Wat gaan we doen? 


We gaan in groepjes wandelen of fietsen met aansluitend een thema barbecue. In een mix van bewegen, bezinnen, lekker eten en delen wat ons bezig houdt, willen we met elkaar graag een dag beleven. Tijdens het event zal het thema ‘Proef Zijn weg’ zich voor je op creatieve wijze en via een spreker ontvouwen.
Ben jij een sportieve fietser of juist een rustige wandelaar? Vind je het leuk om eens een dag met andere mannen door te brengen en behalve inspanning ook tijd te nemen voor ontspanning en lekker eten? Of vind je het boeiend om te horen wat de ander bezighoudt of wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan ben jij van harte welkom! Iedereen kan meedoen ongeacht conditie of niveau aangezien we groepjes maken die bij elkaar passen.  Heb je vragen of wil je deelnemen, dan horen wij het graag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel 0341-434383. Zodra het programma en de inschrijfkosten bekend zijn, zullen we dit communiceren. Wij hebben er zin in. Doe je mee en neem je iemand mee?
Jan Wildvank, Jan Dekker, Herman van Splunter, Wim Stouwdam, Job Burger & Martijn Stuiver