Alle reden tot dankbaarheid

Hits: 140

roemenie spullen
De werkgroep Dresden-Roemenië werd ook de afgelopen maand verblijd door enkele geweldige feiten. Allereerst was daar de worstenverkoop met intekenlijsten in de Plantagekerk en de Regenboog. 451 Worsten werden daar ingetekend, met als resultaat een bedrag voor het werk in Roemenië van 950 euro. De kwaliteit van de worsten wisten de gemeenteleden kennelijk nog te waarderen van voorgaande jaren! 

Dat er verder met de mensen in onze partnergemeente in Roemenië wordt meegeleefd bleek wel uit de reakties op ons stukje in Samen Geroepen van begin januari. Wij vroegen om een scootmobiel en om (kleine) po-stoelen.
De scootmobiel was er dezelfde week nog! Een prachtig voertuig, wat zeker nog jaren mee kan. En wat betreft de po-stoelen: een warmhartige sponsor vond op internet een aanbieding van deze dingen en schonk ons er 10 (TIEN!) nieuwe van. Susi (onze kontaktpersoon) sprong een gat in de lucht.
Bovendien kunnen we ook nog 3 loophekjes, een driewielfiets en een hele vracht incontinentie-materiaal meesturen als het transport richting Roemenië gaat.  Momenteel zijn wij bezig dat te regelen omdat we zelf al die spullen niet mee kunnen nemen. Ten slotte werden wij ook blij gemaakt met enkele prachtige bedragen op onze bankrekening! Wij weten ons, als leden van de werkgroep, op een fantastische manier gesteund door U, onze gemeenteleden. Heel hartelijk dank daarvoor.
Henk Venema, penningmeester