Paasbroden voor Roemenië.

Hits: 118

Pasen is weer in zicht en daarom houdt de werkgroep Dresden-Roemenië ook dit jaar weer de verkoop actie van Paasbroden waarvan de opbrengst ten goede komt aan alle inwoners van de 3 dorpen in Roemenië. We werken dit jaar speciaal aan de aanschaf van medische hulpmiddelen en ondersteuningsgeld voor hen die naar het ziekenhuis moeten. 

De paasbroden worden door een bekende warme bakker uit de stad geleverd. We bieden u de volgende soorten aan: - met spijs, € 12,00;
- zonder spijs, € 10,00. Op de zondagen van 4 en 11 maart staan we, leden van de werkgroep, voor en na de kerkdienst, in de hal / bij de uitgangen van de kerk om uw bestelling op te nemen. Betaling is dan niet nodig. Dat kunt u doen bij de bezorging van het brood welke vóór Palmpasen plaatsvindt.
De werkgroep verwacht weer veel bestellingen om haar werk in Roemenië goed voort te zetten. Er kan ook digitaal besteld worden. Doe dit met opgave van naam, adres en met/zonder spijs. Deze bestelling, voor 11 maart, kan op het volgende adres gedaan worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Namens de werkgroep, Durk Reitsma.