Actie WORSTVERKOOP

Hits: 286

De werkgroep Dresden-Roemenië heeft, zoals gebruikelijk, aan het begin van het nieuwe jaar weer enkele acties op het programma staan. We starten nu in januari met de verkoop van rookworsten. Zoals al enkele jaren is gebeurd, gaan we nu ook weer kwalitatief goede rookworsten aanbieden. Het gaat per drie (3) rookworsten voor de prijs van zes (6) euro. De leverancier is slagerij van de Beek uit de Grote Poortstraat en dat staat voor kwaliteit. Op de zondagen 14 en/of 21 januari 2017 kunt u via intekenlijsten in de kerk uw bestelling opgeven. Ze kunnen ook per mail besteld worden.

Dan graag duidelijk uw naam en adres vermelden en het aantal zakjes (elk met 3 worsten) vermelden. Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De levering van de worsten zal voor 27 januari plaats vinden. De bestelde worsten worden door de werkgroepleden thuis bezorgd. De opbrengst van de actie is, zoals altijd, bestemd voor de bewoners van onze dorpen in Roemenie maar dat spreekt eigenlijk voor zichzelf. U kunt direct betalen bij het doen van de bestelling (wel gepast) maar kan natuurlijk ook bij de bezorging.
Namens de werkgroep, Durk Reitsma.