Parkeren rond de Plantagekerk

Hits: 3872

Parkeren Plantagekerk banner
Parkeren van auto’s naast de Plantagekerk is maar beperkt mogelijk. Vriendelijk verzoek: houd op zondag de paar beschikbare plekken vrij voor de kerktaxi’s en kerkgangers die slecht ter been zijn. Ook de plaatsen langs de Friesegracht en het Hogepad. Dichtsbijzijnde parkeerlocatie's vindt u op het kaartje. Parkeerplaats Westeinde P19. Vitringasingel P16 en Kloosterplein P17. 

De gemeente Harderwijk heeft per februari 2019 het parkeerbeleid gewijzigd. Dit heeft ook effecten rond de Plantagekerk.
De nieuwe regels:
-op alle betaald parkeerterreinen (dus ook op het Westeinde)    
       betaald parkeren van 8 tot 21 uur, voortaan óók op zondag.  
       Maar de eerste twee uur gratis parkeren.
-Op Vitringasingel voortaan ook op zondag betaald parkeren.
-Langs de Smeepoortstraat tegenover de bloemenkiosk maakt het betaald parkeren plaats voor een blauwe zone.
       In blauwe zones is de parkeerduur maximaal 1 uur.
       Maar’s avonds en op zondagen onbeperkt.

 

Actueel nieuws PGH

 • Ja het kon weer!

  RB 12 juli 2020

  Eindelijk kon het weer, naar de kerk. 12 juli waren er 90 mensen in de dienst, kinderdienst en tienerdienst in de Regenboog. Veel mensen vinden het nog spannend, of blijven thuis omdat ze voor het scherm wél mee kunnen zingen. Voor de mensen die er waren was het zeker fijn elkaar weer te zien. De kids vierden een uur lang
  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  voedselbank 400
  WEEK 32 - 33 Door het coronavirus heeft de voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten een tekort aan producten voor mensen in financiële nood.  U kunt helpen door producten in te leveren. U kunt helpen door producten in te leveren. Voor aankomende week

  Voor week 32 ((3-8 augustus):
  - Pot kruidenmix voor vlees
  - Pak roggebrood
  - Zak appels

  Lees meer...

.

 • Snuffelmarkt PGH

  marktkraamGelukkig, de Snuffelmarkt draait weer als vanouds en velen hebben de eerste keer hun slag kunnen slaan. Open: elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9-12 uur. En tweede en vierde woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur.  Locatie: De Wijde Blik, Fokko Kortlanglaan 181. We hopen dan de zaak weer op orde te hebben en u als belangstellende/koper te ontmoeten. Gezien de coronavoorschriften moet alles wel gefaseerd gebeuren. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden en er zijn looproutes in het gebouw aangebracht. We hopen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.