Boeken- en Snuffelmarkt

Snuffelmarkt

Elke eerste en derde zaterdagmorgen van de maand organiseert de kerk een Snuffelmarkt aan de Van Maerlantlaan 44. Tussen 9 en 12 uur is daar van alles te koop: van meubelen en ander huisraad tot elektrische apparatuur, boeken, kleding en curiosa. 

De snuffelmarkt is gevestigd in het voormalige Schild, de ingang is aan de Langendijkstraat. De opbrengst is voor de Protestantse Gemeente.
Goed verkoopbare spullen zijn welkom elke dinsdagmorgen 9.30-12.00 uur. Voor het innemen van uw huisraad: Hans de Fluiter, tel.: 06 – 53 44 22 09

Iedereen kan hier terecht voor meubelen, apparatuur, huisraad en nog veel meer. Ideaal voor starters, studenten en mensen met een smalle beurs. Een prachtig stukje kringloopwerk. Boekenmarkt

Elke laatste zaterdagmorgen van de maand organiseert de kerk een boekenmarkt Locatie de Veldkampkerk, hoek Engelserf/Mecklenburglaan. Er staan de ruim 12.000 titels permanent uitgestald. Alle boeken staan gesorteerd op soort, van moderne literatuur, romans en jeugdboeken tot reis-, kook- en theologische boeken.
De ‘Veldkampse boekenmarkt’ is elke laatste zaterdag van de maand van geopend is m.u.v. juli, augustus en december.

Iedereen is welkom tussen 9.00 tot 12.00 uur. Op deze morgen kunt u ook de boeken afgeven die u kwijt wilt, daarnaast op elke 2e donderdag van de maand tussen 10.00-12.00 uur m.u.v. juli, augustus en december.

Robert Verbrugh 06-53245714

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.