Zanggroepen

CANTORIJ

Cantorij
De Cantorij is een enthousiaste club van dertig mensen die ongeveer maandelijks van september tot mei optreedt in de PGH-kerken en ook wel in St. Jansdal. We oefenen in de Plantagekerk onder de bezielende leiding van onze cantor-organist Gerrit ’t Hart op donderdagavond van 19.30-21.15u. We zingen Liedboek, maar ook wel klassieken. Voelt u ervoor om mee te doen met deze gezellige club kom dan eens vrijblijvend kijken of stuur een mailtje naar Marinus Zwart:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

L'ESPRIT

l'Esprit website

Plaats & tijd: Plantagekerk, 2e en 4e woensdag van de maand van 20.15-22.00 uur

Zingen tot eer van God, samen het geloof beleven en dit uitdragen naar onze naaste. Is dit wat je aanspreekt, dan is deze zanggroep misschien ook iets voor jou. Twee keer in de maand repeteren we o.l.v. pianist en dirigent Marieke Schouten. Regelmatig komen andere musici de zanggroep versterken. Er wordt uit verschillende liedbundels gezongen, o.a. liederen uit Taizé en Iona. l’Esprit verleent regelmatig haar medewerking aan de eredienst in de Plantagekerk. Je bent van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend te komen kijken.
Contactpersoon: Christa Visser, 0341-424705, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.