Eten, drinken, ontmoeten

De kerk wil een open plaats van ontmoeting zijn voor onze geloofsgemeenschap en eenieder die daar een moment van contact, ontmoeting zoekt. Juist óók doordeweeks. Wees welkom, kom koffiedrinken, kom mee-eten, kom! 

De kerk wil een open plaats van ontmoeting zijn voor onze geloofsgemeenschap en eenieder die daar een moment van contact, ontmoeting zoekt. Juist óók doordeweeks. Wees welkom, kom koffiedrinken, kom mee-eten. Kom!

De Herberg

Praten met Volle Mond

Elke eerste donderdag van de maand is er in de Plantagekerk ‘Praten met volle mond’, een gezonde en gezellige driegangenmaaltijd met ‘inhoud’: een gespreksthema, aangedragen door een van lnze predikanten of een andere inleider. Iedereen is er welkom. Doel is om op gezellige wijze contact te leggen met anderen. De maaltijd is bij uitstek de gelegenheid om samen nog wat door te praten. Of gewoon te genieten van de gezelligheid. Vandaar ‘praten met volle mond’.

De maaltijd (voorafje, hoofdmaal, glaasje, toetje) wordt vers gekookt in de keuken van de Plantagekerk. Dat gebeurt door vaste vrijwilligers. Mee-eten is dan ook niet duur, een vrijblijvende kleine ‘duit in het zakje’ is voldoende om de kosten te dekken.

De gasten zijn welkom vanaf 17.00 uur. De maaltijd begint om 17.30 uur en is altijd vóór 19.30 uur afgelopen. Aanmelden en informatie: Ans van der Boom, tel. 06 20653116. 

 

Inloop-koffiemorgen

Elke donderdagmorgen tussen  10 en  12 uur staat in de ontmoetingsruimte van de Plantagekerk de koffie en thee klaar. Loop ook eens binnen en ontmoet aardige andere mensen voor een praatje. Altijd gezellig!