Helpende handen

Hits: 408

Vanaf 8 juli is Daphne Rijsenbrij gestopt met coördinatie van "Helpende Handen". Dit wordt voortgezet door t.b.v. activiteiten van Plantagekerk door Geert en Nel Terpstra  (06-11511398 of 0341-424398) en Eelco van Essen( 06- 13021480). Voor de wijkgemeente De Regenboog zijn de contact personen

 Mirjam ten Wolde, tel: 414271, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Diny Jansen, tel: 427534, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helpende Handen is het bemiddelingspunt voor mensen van binnen en buiten de kerk die hulp nodig hebben of juist hulp willen bieden. Heeft u behoefte aan hulp bij het boodschappen doen of het invullen van paperassen? Heeft u  een technisch klusje waar u zelf niet uitkomt?  Heeft u behoefte aan vervoer of zou u het fijn vinden af en toe iemand op de koffie te krijgen? De vrijwilligers van Helpende Handen helpen met alle plezier daar waar het kan en nodig is. Helpende Handen is een initiatief van de diaconie van de PGH.

Algemeen mailadres is; helpendehanden-diaconie@pgharderwijk.nl 

Zie ook de informatie op website PGHarderwijk; http://www.pgharderwijk.nl/diaconie/helpende-handen